marți , iunie 25 2024
Breaking News

Containere Izolate

Ce ar trebui sa stiu despre containere izolate?

Exista multi antreprenori si in Romania care se afla in cautarea unor containere izolate potrivite. Acestia trebuie sa se asigure ca in cele din urma fac cea mai buna alegere atunci cand cumpara containerul.

In randurile de mai jos vom discuta despre acest tip de containere. Vom vedea ce sunt acestea dar si in ce scopuri pot fi folosite.

Containere izolae folosite pentru transport

Spre deosebire de containerele frigorifice, care au o sursa de alimentare si un interval de temperatura controlat, containerele izolate se bazeaza pe proprietatile lor de izolare pentru a mentine o temperatura constanta pe tot parcursul.

Acesta este un avantaj daca marfurile dumneavoastra sunt expediate pe o distanta relativ scurta, cand nu este disponibila energie sau cand este necesara o temperatura regulata, mai degraba decat refrigerarea.

De exemplu, pentru transportul marfurilor pre-racite din depozitul frigorific poate fi utilizat cu un container de transport izolat pentru a mentine un lant de frig cu mare succes pe calatorii scurte.

Containere IzolateDe mentionat este si faptul ca multe marfuri nici macar nu necesita metode de racire, iar izolarea containerului in sine este suficienta pentru a pastra bunurile in stare perfecta. Containerele izolate sunt de asemenea folosite din ce in ce mai mult pentru depozitare si cazare.

De cate tipuri sunt containerele izlate pentru transport?

Acum ca ati aflat ce sunt aceste containere izolate, doriti cel mai probabil sa aflati si mai multe informatii. V-ar interesa sa aflati de cate tipuri sunt aceste containere? Ei bine, nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa cititi pana la final acest articol. Puteti sa descoperiti toate informatiile utile in acest sens.

Asadar, containerele de transport izolate pot fi de mai multe tipuri, dupa cum se poate vedea in continuare.

1. Containere frigorifice neoperationale

Acestea sunt containere frigorifice scoase din functiune, ceea ce inseamna ca echipamentul de racire alimentat nu mai este functional, dar toata izolatia grea a unui container frigorific inca exista. Pentru diverse afaceri, aceste containere reprezinta o solutie mai mult decat potrivita.

Din acest motiv, sa nu va surprinda ca multi antreprenori isi indreapta acum atentia si spre astfel de containere.

2. Containere de transport izolate, special construite

Acestea sunt containere izolate special concepute pentru marfuri care nu trebuie sa fie refrigerate, dar care au nevoie de o temperatura constanta.

Pot fi izolate containere standard cu lambriuri de 50 mm pentru a regla temperaturile exterioare. De asemenea, expertii in izolarea containrelor pot instala un aparat de aer conditionat pe perete, pentru a-l face mai confortabil daca utilizati containerul pentru un birou, de exemplu.

Containerul perfect pentru depozitare

Containerele de transport izolate nu sunt doar pentru transportul lucrurilor. De asemenea, sunt utile atunci cand bunurile dvs. trebuie depozitate in siguranta, fara fluctuatii de temperatura.

Obiectele din piele, vinul, cartile, documentele si articolele din tesatura depozitate pe termen lung vor beneficia toate de temperatura constanta pe care o ofera un container de transport izolat.

Ventilatia poate fi necesara si pentru astfel de articole, iar o modificare care se poate face cu usurinta la cerere.

Containere izolate pentru locuit, birouri si magazii

Containerele de transport maritim sunt fabricate din otel puternic si robust, concepute pentru rigorile calatoriilor lungi pe mare, in orice fel de vreme. Otelul este cunoscut pentru rezistenta sa desigur, dar este si renumit pentru proprietatile sale de conducere.

Puteti sa intrebati pe oricine care a incercat sa foloseasca un container de transport neizolat pentru a locui. Daca afara este frig, in interior va fi si mai frig. Iar daca afara este cald, interiorul va fi ca un cuptor.

Daca construiti un container de transport la domiciliu sau planuiti sa il folositi pentru un birou sau magazie, izolatia este un plus esential pentru containerul dvs. In functie de nevoile dumneavoastra, un container de transport de uz general poate fi achizitionat si apoi izolat conform cerintelor dumneavoastra (fie de catre dumneavoastra, fie de catre specialisti).

Sau puteti alege un container de transport care este deja izolat. Exista multe modalitati de a izola un container de transport, asa ca pentru mai multe detalii este recomandat sa luati legatura cu specialistii.

Verifica si

Cazare la Sinaia

Cazare la Sinaia

De ce cauta turistii cazare la Sinaia? Turisti din tara dar si din strainatate, cauta …

Close