marți , iunie 25 2024
Breaking News

Cursuri Yoga Brasov

De ce aleg persoanele de la cursuri yoga Brasov sa isi incheie practica in Savasana?

Exista persoane care participa la cursuri yoga Brasov, si care prefera sa isi incheie peractica in Savasana. Va aducem la cunostinta ca Savasana sau pozitia cadavrului, este folosita pentru a sigila beneficiile fizice si mentale pe care le culegem din practicarea yoga.

Despre aceasta pozitie de yoga vom discuta in randurile de mai jos, si veti afla de ce o prefera multe persoane care practica aceasta activitate.

Pozitia Savasana la cursuri yoga Brasov

Una dintre cele mai puternice asane din practica yoga este savasana, denumita si pozitia cadavrului. Savasana poate sa nu fie la fel de solicitanta din punct de vedere fizic precum yoganidrasana sau eka hasta vrksasana, dar nu subestimati aceasta pozitie aparent simpla.

Cursuri Yoga BrasovEste poate una dintre cele mai dificile asane de stapanit, deoarece ne indeamna sa fim linistiti atat fizic, cat si mental, fara stres si alte distrageri.

In calitate de yoghini, va puteti ajuta corpurile sa se reincarce complet dupa o practica intensa de yoga, investind timp pentru odihna si intinerire in savasana. Daca o faceti, veti vedea in curand beneficiile pe care le are pentru trup, minte si suflet. Iata trei aspecte ale acestei pozitii de retinut data viitoare cand va veti afla intins pe covoras, la sfarsitul antrenamentului.

1. Respiratie

Respiratia oxigenului si eliminarea dioxidului de carbon este esenta vietii, motiv pentru care suntem invatati sa fim atenti la respiratie in practica noastra. Respiratia este in centrul tuturor formelor de yoga, fie ca ne intindem mai adanc intr-o pozitie sau ne intindem corpul ca o stea de mare pe saltea noastra de yoga.

Diferenta dintre respiratia inainte de savasana si respiratia in timpul savasana la cursuri yoga Brasov, este ca este mai profunda si mai lenta. Respiratiile complete sunt un semn ca ati intrat intr-o stare relaxata.

In absenta unor asane mai solicitante din punct de vedere fizic, poate fi uneori o provocare sa mentineti fluxul de respiratie in savasana. Dar amintiti-va, a fi inca in savasana este ceea ce va ajuta corpurile sa se recupereze de orice disconfort sau stres.

2. Calmarea mintii

Intr-o lume in care suntem bombardati in mod constant cu liste nesfarsite de lucruri de facut, apeluri telefonice si intalniri, mentinerea unei minti fara distragere poate fi dificila. Savasana la cursuri yoga Brasov, ajuta la cimentarea fizica a practicii noastre in timp ce ne predam in fata saltelei noastre.

Unii yoghini experimenteaza o crestere a activitatii creierului in timpul savasanei. Daca va ganditi sa treceti prin listele de activitati ale zilei va ganditi la ce sa faci pentru cina, nu sunteti singura persoana care face asta.

Este foarte obisnuit sa experimentam un flux nesfarsit de ganduri, iar linistirea mintii poate evidentia cate ganduri avem. Acest lucru ne poate scoate uneori din savasana prematur. In mod ideal, stam in savasana timp de 10 pana la 15 minute pentru a beneficia de toate beneficiile de intinerire ale posturii.

Fiti constienti de gandurile si emotiile toxice, stresante sau negative care va tin in minte. Invatati sa fiti martor la acestea, permitandu-le sa apara si sa se topeasca fara a va atasa de povestile pe care le spun.

3. Relaxare

In savasana la cursuri yoga Brasov, corpul nostru ar trebui sa fie la fel de nemiscat ca un cadavru, astfel incat muschii nostri sa se poata relaxa complet. Pe masura ce muschii nostri se elibereaza, ei semnaleaza mintii sa se relaxeze.

Daca aceasta este o provocare pentru dvs., readucerea concentrarii pe respiratie poate ajuta, asa cum o face in asanele in picioare si in meditatie. O alta tehnica care este utila pentru alungarea emotiilor negative este sa va amintiti de intentia pe care v-ati stabilit la inceputul practicii. Repetati aceasta intentie in gand.

De asemenea, poate ajuta la incorporarea unuia dintre principiile din Yoga Sutrele lui Patanjali , cum ar fi svadhyaya sau studiul de sine. Repetarea unei mantre sau efectuarea unei meditatii tacute in timp ce va aflati in savasana poate duce la o practica mai iluminata.

Verifica si

Nada de Pescuit

Nada de Pescuit Este o idee foarte buna sa ai in vedere aceasta Nada de …

Close