marți , iunie 25 2024
Breaking News

Remorca Monococa

De ce este utila o remorca monococa?

Se stie faptul ca in majoritatea satelor din Romania agricultura este ocupatia de baza iar o remorca monococa este foarte utila. Cine are nevoie de acest tip de remorca agricola dar si de ce, veti afla in continuare.

Cine si de ce are nevoie de o remorca monococa?

Acest tip de remorca este deosebit de util in primul rand pentru agricultori si fermieri. Caracterizata printr-un design exclusiv, remorca agricola monococa permite manipulearea marfurilor fara compromisuri.

Aceasta poate fi solutia perfecta pentru transportul recoltelor, pentru transportul furajelor pentru animale, etc. Agricultorii si fermierii ar face bine sa se asigure ca achizitioneaza o asemenea remorca. In plus, aceasta va putea fi folosita si pentru alte tipuri de transporturi.

Remorca MonococaO astfel de remorca poate fi prevazuta cu doua axe in tandem sau cu trei axe (tridem) si permite bascularea marfurilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca remorca monococa are in dotare cilindrii de basculare speciali.

In ceea ce priveste sasiul, acesta este realizat din profile de otel pentru majoritatea remorcilor din aceasta categorie. Otelul este un aliaj foarte puternic si de rezistent, si este folosit pentru ca durata de viata a remorcilor sa fie indelungata.

De asemenea, mai trebuie mentionat faptul ca remorcile din aceasta categorie sunt echipate cu sistem de franare. Nu in ultimul rand facem precizarea ca pentru a tracta o remorca de acest tip, este nevoie de un tractor puternic. Acesta trebuie sa aiba intre 100 si 300 de cai putere pentru a face fata provocarii.

Alegerea remorcii

Cand trebuie aleasa o remorca monococa trebuie tinut cont de mai multi factori foarte importanti. In primul rand, fiecare agricultor sau fermier trebuie sa stie cat de des va utiliza remorca. Trebuie sa stie ce cantitati de marfa si ce tip de marfa transporta zilnic.

Cand cunosc aceste detalii, se pot orienta spre remorci care au o capacitate de incarcare potrivita. Aceasta capacitate de incarcare reprezinta numarul maxim de kilograme ce pot fi suportate la incarcare de remorca.

Masa maxima autorizata este urmatoarea caracteristica de mare importanta. Aceasta nu trebuie depasita de remorca pe drumurile publice. Aici este vorba despre masa remorcii, careia ii este adaugata si capacitatea de incarcare.

Verifica si

Cazare la Sinaia

Cazare la Sinaia

De ce cauta turistii cazare la Sinaia? Turisti din tara dar si din strainatate, cauta …

Close