marți , iunie 25 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Brasov

Ce zone pot fi tratate in timpul procedurii de epilare definitiva Brasov?

Procedura de epilare definitiva Brasov reprezinta solutia perfecta pentru eliminarea firelor de par de pe suprafata corpului. Fireste, ne referim in aceasta situatie la firele de par nedorite pe suprafata corpului.

Aceasta procedura este pusa in aplicare de mai mult timp, insa exista persoane care nu sunt inca la curent cu detaliile. Din acest motiv vom dezbate acest subiect si vom prezenta cele mai importante informatii despre epilarea definitiva (cu laser).

Ce inseamna epilare definitiva Brasov?

Procedura de epilare definitiva Brasov este cunoscuta si sub denumirea de epilare laser. Aceasta este un tratament corporal care are ca scop eliminarea parului nedorit de pe suprafata corpului.

Epilare Definitiva BrasovEste un tratament corporal non invaziv, ceea ce inseamna ca nu necesita taieturi in piele. Oamenii pot primi acest tratament pe orice parte a corpului lor, dar cele mai comune zone sunt: fata, axilele, picoarele, mainile sau zona inghinala.

Cum functioneaza epilarea cu laser?

Epilarea cu laser foloseste un proces numit fototermoliza selectiva. Caldura de la un laser distruge celulele care au mult pigment (culoare). Deoarece parul inchis la culoare are o multime de pigment, absoarbe cea mai mare caldura. Parul transfera caldura catre foliculii de par si ii distruge, astfel incat parul nu poate creste.

Un folicul de par trebuie sa fie in stadiul anagen sau de crestere pentru ca procedura sa functioneze. Foliculii se afla in stadii diferite in momente diferite, asa ca majoritatea oamenilor au nevoie de mai multe sedinte de epilare cu laser.

Pentru cine este recomandat acest tratament corporal?

Nu exista o regula ca doar femeile sau doar barbatii pot opta pentru epilare definitiva Brasov. Orice persoana care doreste sa elimine parul crescut pe diferite zone ale corpului poate urma aceasta procedura. De obicei este o procedura cosmetica. Este o procedura imbunatati aspectul sau imaginea de sine. De asemenea, multi oameni prefera sa nu fie nevoiti sa se barbiereasca in mod regulat.

Uneori, epilarea cu laser trateaza cresterea in exces a parului cauzata de:

  • Hirsutism, cand femeilor le cresc fire de par intunecat sau aspru in zonele in care barbatii au de obicei par.
  • Hipertricoza, atunci cand barbatilor sau femeilor le cresc fire de par in exces oriunde pe corp.

Epilarea cu laser este cea mai eficienta pentru persoanele cu par gros, inchis la culoare si piele deschisa. Contrastul dintre culoarea pielii si culoarea parului face ca parul sa absoarba mai usor caldura. S-ar putea sa nu functioneze la fel de bine pentru persoanele cu pielea inchisa la culoare sau parul care este blond, gri, alb sau rosu.

Ce beneficii are acest tratament corporal?

In momentul in care discutam despre beneficiile procedurii de epilare definitiva Brasov, ne gandim in mod evident la eliminarea parului de pe suprafata corpului. Acest tratament are unele beneficii importante. In primul rand, este mult mai eficient decat toate alternativele existente, pentru ca are rezultate de lunga durata.

Apoi trebuie sa mentionam faptul ca nu este un tratament dureros precum epilarea cu ceara. Nu irita pielea precum utilizarea epilatorului sau a aparatului de ras. Nu provoaca senzatie de disconfort precum toate celelalte metode de eliminare a firelor de par.

Concluzie

Procedura de epilare definitiva Brasov este asadar un tratament corporal care elimina firele de par de pe corp. Este potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati si are o multime de beneficii importante. Este practic solutia perfecta pentru a elimina parul nedorit de pe suprafata corpului.

Verifica si

Firma de Securitate Brasov

Firma de Securitate Brasov

De ce este nevoie de o firma de securitate Brasov pe santier? Una dintre prioritatile …

Close