marți , iunie 25 2024
Breaking News

Tamplarie PVC Brasov

Avantajele ferestrelor cu tamplarie pvc Brasov

Daca va renovati locuinta sau ati finalizat constructia casei, cu siguranta trebuie sa va orientati spre ferestre tamplarie pvc Brasov. Ferestrele sunt deosebit de importante pentru fiecare locuinta, si trebuie sa faceti cea mai buna alegere.

Desi exista si alte solutii pe piata precum ferestrele cu rame din lemn sau din aluminiu, alegeti pvc-ul. Numarul mare de avantaje pe care acest tip de tamplarie il poate oferi conteaza extrem de mult. Despre aceste beneficii si nu numai, vom discuta in randurile care urmeaza.

Avantaje importante obtinute datorita ferestrelor cu tamplarie pvc Brasov

Dupa cum spuneam, numarul acestor avantaje este foarte mare. Cu toate acestea, va prezentam pe scurt cateva dintre avantajele de top.

1. Ferestrele din PVC sunt numarul unu in ceea ce priveste eficienta energetica

Rama unei ferestre joaca un rol decisiv in eficienta izolatiei termice eficiente. Profilele de ferestre si tamplarie PVC Brasov au notele de top in comparatie cu ferestrele din aluminiu sau lemn. Au valori de izolare mai bune si sunt capabile sa reduca costurile cu energia si incalzirea.

Tamplarie PVC BrasovExista un potential deosebit de mare de economisire a energiei atunci cand se utilizeaza rame de ferestre din PVC in standardul casei pasive. Astazi, ferestrele pentru case pasive pot fi fabricate eficient si rentabil. Cum? Folosind profile din PVC de ultima generatie si geamurile triple destul de comun.

2. Ferestrele din PVC au un raport cost-beneficiu foarte bun

Ferestrele din PVC ofera avantaje clare de cost, atat ca ​​achizitii, cat si pe intregul ciclu de viata. Ramele din lemn sunt cu aproximativ 20-30% mai scumpe decat profilele din PVC, iar ferestrele din aluminiu costa din nou cu 30% mai mult, reprezentand cea mai scumpa alternativa.

Pe baza potentialului ridicat de economisire a energiei si a intretinerii minime pe intreaga durata de viata de peste 50 de ani, costurile sunt, de asemenea economisite pe termen lung.

3. Sunt usor de intretinut

Cand vine vorba despre ferestre PVC Brasov facem precizarea ca acestea sunt foarte usor de intretinut. De fapt, sunt mult mai usor si mai simplu de intretinut decat cele cu rame din lemn sau aluminiu. Doar imaginati-va ca lemnul este necesar sa fie vopsit periodic.

Nu este cazul atunci cand discutam despre ferestrele cu tamplarie din pvc. Acestea nu au nevoie de intretinere speciala si arata ca noi dupa foarte multi ani.

4. Sunt durabile

Nu trebuie sa uitam de durata de viata a acestor ferestre. Ramele fabricate din profile pvc sunt considerate a fi din gama de lux. Nu vor fi afectate de razele UV, nici de soare sau de umiditate. Practic, profilele din pvc vor ramane ca noi pentru foarte mult timp. Acesta este de asemenea unul dintre motivele datorita carora multe persoane aleg acest tip de ferestre.

6. Sunt elegante

In comparatie cu usile si cu ferestrele fabricate din lemn, cele fabricate din pvc sunt premium. Se potrivesc de minune in absolut orice decor, la casa sau la bloc, intr-o cladire comerciala sau intr-o institutie publica.

Concluzie

Dupa cum se poate vedea, exista suficiente argumente pentru a alege tamplarie pvc Brasov. Cel mai mult insa conteaza ca sunt usor de montat si de intretinut. Practic oricine poate sa se ocupe de intretinerea acestui tip de usi si ferestre.

Daca doriti si dvs. sa va inlocuiti termopanele cat mai repede, alegeti tamplarie PVC Brasov. Veti avea doar de castigat!.

Verifica si

Cazare la Sinaia

Cazare la Sinaia

De ce cauta turistii cazare la Sinaia? Turisti din tara dar si din strainatate, cauta …

Close